Press

A mellékelt űrlapon tudsz akkreditációt szerezni a rendezvényre.
Kérlek, amennyiben online médiát képveselsz, itt add meg azokat a linkeket, amelyek esetlegesen korábbi publikációidra mutat. Erre Korábbi publikációk linkjei rovatban van lehetőség. Amennyiben Te offline médiát képviselsz, kérlek a fájlfelcsatolási lehetőségnél töltsd fel az erre vonatkozó publikációkat. Az akkreditáció típusát kérlek pontosan add meg, a színpadra csupán "fotós" autentikációval rendelkező akkreditáltaknak van lehetőségünk feljutni.

Belépés
A karszalagot (bérlet, ill. napi) az érvényessége ideje alatt mindvégig a csuklódon kell viselned. Ezt a rendezők ki- és belépéskor, illetve a fesztivál területén folyamatosan ellenőrzik.

Egyéb
A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Fényképezni szabad, de a koncertekről, programokról kép- és hangfelvételt csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet készíteni.
A rendezvény területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!