Info

 
HELYSZÍN
Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont – Ceglédfürdő
(Cegléd, Fürdő utca 27-29.) http://cegledfurdo.hu/
Pontosabban a Strand – Csúszdapark – Kalandpark által határolt terület. 
 
Új helyünkön megtartunk mindent, amit a korábbi Camp-eken szerettetek
 - INGYENES STRANDOLÁS Camp karszalaggal
 - INGYENES SÁTRAZÁSI LEHETŐSÉG, idén egy hatalmas egybefüggő területen, a strand és a csúszdapark közelében!
 - RASTAGE, ahol zenekarok és soundsystemek zúznak
 - MAIN STAGE, ahol hazai és külföldi reggae bandákkal találkozhattok
 - DUB YARD, Jahfar-ék hangfalaival és szellemiségével
 - STRAND SYSTEM, a strandon, az új, most épülő medence szélén, hogy nappal is táncolhassunk a vízben és a parton
 - ROOTS CORNER – Nappali soundsystem a tó partján
 - NAPPALI PROGRAMOK - Remélhetőleg mindenkivel találkozhattok, aki a nappali programjainkért feleltek az előző években
 - AZ ELŐZŐ ÉVEK VENDÉGLÁTÓS SZUPER CSAPATA
 - BOGRÁCSOZÓS - FŐZŐCSKÉZŐS KEMPING lehetőség a szomszédos CAMPING területén
 - KEDVEZŐ ÁRU KOLESZ JELLEGŰ SZÁLLÁS csoportoknak a szomszédos Diáktáborban
 - VEGA/VEGAN/I-TAL/RASTA KAJÁK az új Vegan éttermünkben!
 - stb.
 
Megközelítés
Vonattal ajánlatos a „Budai út” megállóig utaznotok. Innen kb. 10-12 perc séta. Az útvonal ki lesz táblázva! Ha „Cegléd Vasútállomásig” hoz a gyors, vagy az IC, a következő személlyel utazzatok át a Budai úti megállóba!
Autóval: (térkép és útvonalterv hamarosan)
 
Parkolás
A Reggae Camp körül rengeteg parkolásra alkalmas terület található, amik ki lesznek jelölve a Camp lakók részére! Az autókkal itt tudtok parkolni, a Camp területére csak külön engedéllyel lehetséges a behajtás!
  
Szállás
 - Az ingyenes sátrazás  csak a Reggae Camp erre kijelölt sátrazó területén lehetséges! (Fontos info, hogy itt tűzrakási tilalom van!!!)
 - Bográcsozós-sütögetős sátrazási- és lakóautós lehetőségre, a  szomszédos APARTMANPARK ÉS CAMPING területét ajánljuk, ahol az ottani aktuális árakat lefaragva, baráti áron foglalhatók sátor- és lakóautó helyek! http://cegledfurdo.hu/apartman-es-kemping/
 - Hálózsákkal érkezők, a Chill Out Zónában ingyenesen megpihenhetnek. (kb. 100 m2)
 - Lakóautóval, vagy lakókocsival érkezők számára szintén az APARTMANPARK ÉS CAMPING áll rendelkezésre: http://cegledfurdo.hu/apartman-es-kemping/
 - 7-8-9-10-12 fős társaságoknak OLCSÓ SZÁLLÁS kínálunk a szomszédos Diák Tábor épületében, ahol reggel tovább lehet nyugiban aludni! Jelentkezés itt: camp.szallasfoglalas@gmail.com
Facebook csoport szobatársak keresésére: https://www.facebook.com/groups/121886485052366/
 
Zuhanyzás és WC ügyek
 - Nappali időszakban 09-19 óra között a strand zuhanyzóit, WC-it használhatjátok,
 - 19-09 óra között a Csúszdapark zuhanyzói és WC-i állnak rendelkezésetekre. (Free)
 - A fesztivál területén megfelelő mennyiségű mobil toilett, pisoir lesz kiállítva, amiket naponta tisztíttatunk,
 - A tavalyi tapasztalataink alapján idén vasárnap is tisztíttatjuk a mobil wc-ket és vasárnap is használhatók a strand szolgáltatásai a Camp bérlet- és szombati karszalagokkal!
 
Kutya és egyéb kisállat a Camp-en
Ceglédi helyszínünkre lehet kutyát hozni!
Azonban nekünk, szervezőknek az az álláspontunk, hogy ha lehet, inkább hagyjátok otthon négylábú társaitokat, mert a hangerőt és a tömeget nem minden kutya szereti, illetve nem szerencsés sok kutya egy területen, mert egymásnak ugorhatnak.
Mivel sok kisgyerkőc szaladgál a Camp területén, ezért a szorosan vett Camp szórakozó negyedben csak pórázon legyenek kutyusok, szabadon ne kószáljanak!.
Kérjük, lehetőség szerint inkább hagyjátok otthon kisállataitokat! :)
 
A Kalandpark
A Kalandpark szolgáltatásait az üzemeltető szabályzata alapján, annak díjszabása szerint és annak nyitvatartási idejében, csak saját felelősségre használhatjátok! A Kalandpark nyitvatartási idején kívül az állványokra, kötelekre, mászó eszközökre felmászni veszélyes, ezért szigorúan tilos!
A Kalandpark kis erdőben, a kemping területünkön a tűzrakás tilos, dohányzás csak a kijelölt helyeken lehetséges!
 
A tó
A Camp természetes déli határa a kis tó, melybe a fürdő használt vizét vezetik. A tó középen közel 3,5 méter mély! Ezen okoknál fogva a tóban fürdeni egészségügyi okból nem ajánlott, veszélyességi fokozata miatt pedig tilos! A tavon a Kalandpark szabályzata és díjszabása szerint a csónakázás saját felelősségre művelhető.
 
A strand
Ahogy azt már megszokhattátok, érvényes Camp karszalaggal a Strand látogatásáért nem kell külön fizetni. Átjárás csak a Camp és Strand közötti kapun lehetséges a strand nyitvatartási idejében, 09-19 óra között. (Hőségriasztás esetén a meghosszabbított időszakban is.) Minden más időpontban a strandra szervezett egyéb programra a Camp karszalag nem érvényes. A napi karszalagok csak az adott napon jogosítanak a strand látogatására, másnap már nem! (Ez alól a Camp utáni vasárnap a kivétel, amikor is a bérlet- és szombati karszalaggal free a strand!) Napközben a strandról ételt és italt a Camp területre áthozni tilos, kérjük, ha netán a strand büféiben vásárolnátok, azt ott fogyasszátok el! Ha a Camp büféinél fogyasztotok, azzal is a Camp-et támogatjátok!
  
A csúszdapark
A strand mellett külön üzemelő csúszdapark fizetős, a Camp karszalag ide nem érvényes! 
 
Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra!
Jó szórakozást kívánunk!
 
Reggae Camp Crew
 
 

REGGAE CAMP – HÁZIREND - 2018
 
Kedves Camp lakó!
 
A belépőjegy/bérlet megvásárlásával elfogadod a fesztivál jelen házirendjét és tudomásul veszed, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik.
 
Belépés
A fesztiválra belépni a megváltott jegy szabta időpontban és feltételek mellett lehet. Az elővételben megvásárolt belépőjegyeket belépéskor karszalagra cseréljük. A karszalagot (bérlet, ill. napi) az érvényessége ideje alatt mindvégig a csuklódon kell viselned. Ezt a rendezők ki- és belépéskor, illetve a fesztivál területén folyamatosan ellenőrzik.
Jegyekkel kapcsolatos információk:
Napijeggyel a fesztiválra belépni a tárgynapon 09:00 órától másnap hajnali 02:00 óráig lehet, és másnap 10:00 óráig jogosít a rendezvény, és strand területén való tartózkodásra. A napijegy az érvényességi ideje alatt a bérlet jogosultságait nyújtja. Ez alól kivételt képez a nyitó napi (keddi) napijegy, amikor az elővételes bérleteseknek 10 órától, a helyszínen bérletet vásárlóknak és a napijegyeseknek 12 órától lehet belépni, illetve a záró nap utáni délelőtt (vasárnap), amikor 12 óráig el kell hagyni a területet.
Elővételes bérlettel a látogató 2018. július 24. 10:00 órától a rendezvény végéig, azaz 2018. július 29. 12:00 óráig tartózkodhat a fesztivál helyszínén.  (Július 29-én a bérlet- és a szombati napi karszalag érvényes a strand látogatására!)
Ha érvénytelen a karszalagod, köteles vagy elhagyni a rendezvény területét! A belépőjegy/karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek! A sérült - átragasztott, elvágott, kézfejnél nagyobb átmérőjű stb. - karszalag érvénytelen! A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen eljárást indítunk. A kézről eltávolított, elveszett karszalagot nem cseréljük.
14. életévüket be nem töltött gyermekek a rendezvényt ingyenesen látogathatják. 
16. életévüket be nem töltött gyermekek csak kísérővel léphetnek be a rendezvény területére, és csak kísérővel tartózkodhatnak ott.
 
Parkolás
A Reggae Camp körül rengeteg parkolásra alkalmas terület található, amik ki lesznek jelölve a Camp lakók részére! Az autókkal itt tudtok parkolni, a Camp területére csak külön engedéllyel lehetséges a behajtás!
 
Mit hozhatsz be és mit nem?
A rendezvény területére üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat behozni tilos! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál a közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágó élű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül. Külön felhívjuk figyelmedet, hogy hegyes, fém végű esernyőt, kalapácsot, gumikalapácsot és gázpalackos melegítőt sem hozhatsz be magaddal! 
A rendezvény területén tűzgyújtási tilalom van érvényben!
Alkoholos italt semmilyen mennyiségben, bontatlan üdítőt legfeljebb 0,5 literes műanyagpalackban, bontatlan ásványvizet legfeljebb kétliteres műanyagpalackban, élelmiszert pedig kereskedelmi mennyiséget el nem érő mennyiségben lehet behozni a rendezvény területére! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak. Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!
 
Talált tárgyak
Kérjük, a talált tárgyakat a jegypénztárnál add le, elveszett tárgyaidat ugyanitt keresd.
 
Egyéb
A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Fényképezni szabad, de a koncertekről, programokról videó- és hangfelvételt csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet készíteni.
A rendezvény területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!
A büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki!
Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása - a hatályos törvények szerint - a rendezvény területén is tilos!
A zenés, táncos rendezvények működésének biztonságosabbá tételéről szóló 23/2011. (III. 8.) Korm. rendelet alapján: "A zenés, táncos rendezvény gyakoriságáról, megtartásának napjairól, kezdésének és befejezésének időpontjáról szóló nyilatkozatnak, a biztonsági tervnek és a tűzriadó tervnek a zenés, táncos rendezvény helyszínén a vendégek számára látható, hozzáférhető helyen történő elhelyezéséért, valamint az elektronikus tájékoztatásra szolgáló honlapján való közzétételéért az üzemeltető és a szervező felel."
 
Teendők vihar és egyéb rendkívüli esetben
A Reggae Camp biztonsági tervében az érvényben lévő szabályok alapján van lefektetve a rendkívüli időjárási körülmények esetén érvénybe lépő protokoll. 
 - Erős szél esetén a RaStage- és Chill Out sátrak oldalait be kell húzni, a nagy színpad fedését lejjebb kell ereszteni és kifeszíteni!
 - Villámlás és orkánszerű szél esetén előfordulhat, hogy mindenkit ki kell irányítani fáktól mentes, szabad területre!
 - A Kalandpark kis erdőben a fák miatt emeltebb a veszélyességi kockázat vihar esetén, így elképzelhető, hogy ezt a területet gyorsan el kell hagyni!
 - Ne legyen rá szükség, de ha mégis, akkor kövessétek a biztonsági szolgálat pontos utasításait!
A Reggae Camp hivatalos biztonsági tervét a Camp portán megtaláljátok!
 
Közlekedés a Camp területén
A rendezvény területére engedély nélkül járművel behajtani tilos! 
A rendezvény bejárata előtt gépjárművel megállni, várakozni tilos! 
Behajtási engedéllyel csak a gépjármű portán lehet behajtani a területre és csak a kijelölt útvonalakon szabad közlekedni!
A Camp területén csak a behajtási engedéllyel rendelkező járművek parkolhatnak!
Parkolás a Camp területén kívül, a megjelölt parkoló területeken ingyenesen lehetséges!
 
Kutya és egyéb kisállat a Camp-en
Ceglédi helyszínünkre lehet kutyát hozni!  
Kérjük hozzátok magatokkal a kutya oltási bizonyítványának másolatát, a helyszínre érkezéskor az eredeti bizonyítványt!
A strand területére szigorúan tilos kutyát bevinni, de a tóban lehet úsztatni az ebeket!
Minden gazdi köteles rendet rakni a kutyája után, összeszedni a kutyapiszkot!
A szorosan vett Camp szórakozó negyedben (Nagy színpad – RaStage – Tó közötti terület és a porta, büfék környéke) a kutyusok pórázon tartózkodhatnak!
Nekünk, szervezőknek az az álláspontunk, hogy ha lehet, inkább hagyjátok otthon négylábú társaitokat, mert a hangerőt nem minden kutya szereti, illetve nem szerencsés sok kutya egy területen, mert egymásnak ugorhatnak.
 
A Kalandpark
A Kalandpark szolgáltatásait az üzemeltető szabályzata alapján, annak díjszabása szerint és annak nyitvatartási idejében, csak saját felelősségre használhatjátok! A Kalandpark nyitvatartási idején kívül az állványokra, kötelekre, mászó eszközökre felmászni veszélyes, ezért szigorúan tilos!
A Kalandpark kis erdőben, a kemping területünkön a tűzrakás tilos, dohányzás csak a kijelölt helyeken lehetséges!
 
A tó
A Camp természetes déli határa a kis tó, melybe a fürdő használt vizét vezetik. A tó középen közel 3,5 méter mély! Ezen okoknál fogva a tóban fürdeni egészségügyi okból nem ajánlott, veszélyességi fokozata miatt pedig tilos! A tavon a Kalandpark szabályzata és díjszabása szerint a csónakázás saját felelősségre művelhető. A tóban szabad a kutyákat fürdetni!
 
A strand
Ahogy azt már megszokhattátok, érvényes Camp karszalaggal a Strand látogatásáért nem kell külön fizetni. Átjárás csak a Camp és Strand közötti kapun lehetséges a strand nyitvatartási idejében, 09-19 óra között. (Hőségriasztás esetén a meghosszabbított időszakban is.) Minden más időpontban a strandra szervezett egyéb programra a Camp karszalag nem érvényes. 
A napi karszalagok csak az adott napon jogosítanak a strand látogatására, másnap már nem! 
A strand szolgáltatásait az üzemeltető szabályzata alapján, annak díjszabása szerint és annak nyitvatartási idejében, csak saját felelősségre használhatjátok!
Napközben a strandról ételt és italt a Camp területre áthozni tilos, kérjük, ha netán a strand büféiben vásárolnátok, azt ott fogyasszátok el! Ha a Camp büféinél fogyasztotok, azzal is a Camp-et támogatjátok!
 
A csúszdapark
A strand mellett külön üzemelő csúszdapark fizetős, a Camp karszalag ide nem érvényes! A Csúszdapark szolgáltatásait az üzemeltető szabályzata alapján, annak díjszabása szerint és annak nyitvatartási idejében, csak saját felelősségre használhatjátok!
 
Általános információk
Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek! A szemetet szelektíven gyűjtjük, kérjük Ti is figyeljetek erre!
A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért.
Az elveszett értékekért felelősséget vállalni nem tudunk, kérünk, vigyázzatok értékeitekre!
 A Rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!
Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra!
  
Jó szórakozást kívánunk!
Reggae Camp Crew