Új szállás információ - New accommodation info

Admin képe
 
Új szállás információ
(for English version please scroll down)
 
A legutóbbi Camp helyszín bejárásunk során alakult az a lehetőség, hogy a közeli Diáktáborban csoportok számára kedvezményes árú szobákat tudjatok foglalni!
 
A 7/8/9/10/12 személyes, emeletes ágyas szobákat csak a Camp teljes idejére (5 éjszaka) és teljes létszámmal tudjátok lefoglalni 3000 Ft/fő/éj áron, azaz fejenként 15.000 Ft-ba kerül egy főre a heti szállás!
A Diáktábor egy kétszintes épület, a folyosón férfi és női zuhanyzókkal, WC-kkel. Legközelebb kilépjük, de kb. 300 méterre a Camp területétől! :)
 
7/8/9/10/12 fős baráti társaságok számára a legolcsóbb szálláslehetőség a környéken!
 
Beszéljetek össze, szervezkedjetek!
 
Jelentkezéseiteket várjuk a camp.szallasfoglalas@gmail.com címen!
   
   
 
New accommodation info
 
During our recent visit at the new venue we received a new opportunity that offers discounted rooms at the near youth hostel for groups. 
 
You can book a room with bunk beds for the entire Camp (5 nights) for 7/8/9/10/12 people for 3000 HUF/person/night, so it costs 15.000 HUF/person for the week.
The youth hostel is a two-storey building, with toilets and showers for men and women on the corridor. Next time we’ll measure it precisely, but approximately it is 300 metres away from the Camp location! :)
 
It is the cheapest accommodation facility for goups of friends in the neighbourhood.
 
Discuss it, and organize together! You can contact us at the address below!
camp.szallasfoglalas@gmail.com