Programs

 
Nappali zenei-  és kevésbé zenei programok
 
Batta Island – A megengedő tér
Aktív kulturális rekreációs lehetőség a képzőművészet és az irodalom eszközeivel. Nappali játszóház, kézműves foglalkozások, tartalmas kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak.
 
Steel City Massive
A Steel City Massive egy miskolci reggae-imádó kollektíva, akik városukban igyekeznek közösséget építeni a zenén keresztül. Ennek részeként készítenek rendszeres rádiósműsort a Civil Rádió Miskolcon, és fognak most élőben sugározni minden nap a Reggae Campről a cirmi.org-on keresztül!
 
Gibbon Slackline
Barátaink, a Slackline csapata a fák közé kifeszített köteleiken segít nekünk, hogy összemérhessük tudásunkat, rugalmasságunkat…
 
One Love Reggae
Sitgan Pali (Pozitív) és a Nemzeti Reggae Média idén is képviselteti Magát a Camp-en! Riportok, játékok, vidámság és bölcseletek!
 
Little Zion I-tal Yard
A Little Zion Reggae Gathering egy igazi eredeti jamaikai stílusú Rasta közösségi összejövetel, amit jelenleg G Ras és barátai vasárnaponként napközben a Római parton, a Két Rombuszban tartanak.     A Camp-en pedig Geri és Irie Zion vezetésével külön helyszínen, az Apartmanpark és Kemping területén lesz megtartva minden nap, hogy így is terjesszük az eredeti kultúrát. Nyitott, tudatos, vegán és I-tal, közösen főzős és falatozós, dobolós, zenélős, mély témákról eszmecserélős, gyerek- és állatbarát zóna és esemény.
 
Reggae idők mozija
Korai Reggae Táborok, felejthetetlen emlékű koncertek pörögnek Csárli bácsi mozijában!
 
Zöld Zóna
Meginnál egy csésze FAIR TRADE teát, vagy csak chillelnél a babzsákjainkon ülve? Nézz be hozzánk! Idén új programmal készülünk!
 
Dancehall táncok a strandon
Minden nap 16 órától csodálhatjuk DH táncosaink ritmusra mozgó formás idomait! Bátrabbak be is szállhatnak, hiszen a lányok tanítást is vállalnak!
 
Djembe Jam & Workshop az Afrobreakz dobosaival minden nap Chill Out sátor környékén!
 
A manóba…! – játszóház – a Camp faluban
 
Livity Shop
Farek bácsi reggae ruházatai és kiegészítői a DubYard-on! Reggae Camp 2017 edition cuccok!
 
Reggae Camp Shop
A Reggae Camp hivatalos pólóival és egyéb ereklyékkel, CD-kkel és hasznos holmikkal a Camp faluban! 
 
Méhkas Dia Project – Fényfestés
Az optikai és finom mechanikai sufni tuningon átesett írásvetítőkre helyezett kézzel festett üveglapok sötétedéstől a sátrak falait színesítik.
 
Jamaican Woodman Curving
Hillman barátunk elképesztő fafaragványaival a Camp faluban!
 
Bahia Shop
Színes és illatos nyugalom a győri Bahia fellegvárban!
 
EgészségHáz
Minden nap gyógymasszőr és kiropraktikus áll szolgálatba, hogy az energiát feltöltse benned. Ez az EgészségHáz avagy gyere és jól RendberakLak.
 
Vándor gyógyteázó
Teázások és előadások a betegségek szelíd megelőzése gyógynövényekkel – témakörben. Ismerjük a természet gyógyító erejét!
 
Lotus Hair
Hajrasztázás profi módszerekkel, pótrasztázás, díszítés színes fonalakkal, gyöngyökkel, „rasztaszappan” és minden más, mi szükséges lehet félelmetes hajfürtjeinkhez!
 
Kaleezy.Art – Henna paradicsom!
Kizárólag természetes, biztonságos hennával, amit Isabelle saját kezével kever ki hennapor, cukor, levendula olaj és víz hozzáadásával.