Reggae Camp 2023

Visszatérés

Sziasztok Camp-lakók!

A tavalyi és tavaly előtti „Együttléteket” nagyon szerettük, de eljött az idő, hogy lépjünk egy nagyot a régi Camp-ek fénye felé.

Bátorság kell ehhez a lépéshez, hiszen az előző évek mély nyomot hagytak a honi reggae közösségben.

Magyar reggae-ska bandákkal, sound systemekkel, DJ-kkel, MC-kkel, szelektorokkal, színpaddal és line up-pal, strandsystemmel, DUB helyszínnel, nappali és esti aktivitásokkal építjük újra a rendszerünket! Az EGYÜTTLÉT kifejezés lelki tartalmát továbbra is elsődleges célként kezeljük, hiszen a legfőbb mozgató erőnk a közösségünkben van.

Új helyszínen várunk Benneteket július 25-29 között:

Tőserdő Autóskemping – Lakitelek!

(6065 Lakitelek, Zalán utca 2.)

A kempingben kellemes környezetben tudtok sátrazni, vagy lakóautókkal elhelyezkedni. A szomszédos strandon megtaláltuk a StrandSystem ideális helyét és a kiszemelt medence a hatvani emlékeinket idézi. („Varacskoló raszták…”)

A Tisza közelsége erősen érezteti áldott pozitív hatását még fent a kempingben is.

Reméljük Nektek is bejön majd az új környezet és együtt éljük meg a következő években a Reggae Camp felvirágzását!

Ezúton is köszönjük a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont vezetőinek, Szűcs Ádámnak, Köteles Katának és munkatársaiknak a sok évi együttműködést, segítséget!

További archív

Reggae Camp 2023

Visszatérés Sziasztok Camp-lakók! A tavalyi és tavaly előtti „Együttléteket” nagyon szerettük, de eljött az idő, hogy lépjünk egy nagyot a régi Camp-ek fénye felé. Bátorság kell ehhez a lépéshez, hiszen az előző évek mély nyomot hagytak a honi reggae közösségben. Magyar reggae-ska bandákkal, sound systemekkel, DJ-kkel, MC-kkel, szelektorokkal, színpaddal és line up-pal, strandsystemmel, DUB helyszínnel,

Tovább olvasom »