2020 Reggae Camping – Együttlét

Amikor áprilisban le kellett mondanunk az idei Reggae Camp-ről, hagytunk egy kiskaput magunknak, hogy ha jobbra fordulna a helyzet, mégis csak tudjunk találkozni Veletek – egymással…
Július 24-25-én, pénteken és szombaton megjelenünk Cegléden, a Strandon és felállítjuk a StrandSystem-et!
Körbeüljük a hangfalakat, finom reggae muzsikákat hallgatunk, végre újra találkozunk egymással, álmodozva sörözünk, lebegünk a medence vizében…
Este átköltözünk a szomszédos Kempingbe, ahol feldobunk egy bográcsot, kisebb hangcuccon nyugis roots-okat, DUB-okat hallgatunk, lazítunk…
Nem hirdetünk előre line up-ot, de fenntartjuk a lehetőségét spontán zenei performance-ok kialakulásának.
Ezúton is köszönjük Nagy Gaboard (Batta Island) segítségét és hozzánkállását! ????
Ez a 2 NAP MASSIVE EGYÜTTLÉT nem a 2020-as Reggae Camp, azt majd 2021-ben szeretnénk durván bepótolni. Viszont tudjuk, hogy sokan vagytok, akik évente egyszer, a Camp-en tudtok csak találkozni egymással, ezért fontosnak tartjuk, hogy idén is legyen lehetőségünk erre.
2 napos közösségi programunk nappali történéseihez a helyszínen megváltott strandbelépővel csatlakozhattok, az esti folytatás az Apartmanpark és Kempingben szállást foglalók számára elérhető.
Sátorhelyek, apartman szobák a Kemping oldalán és a helyszínen foglalhatók. http://cegledfurdo.hu/apartmanpark-es-kemping/
A Kemping szolgáltatás árában benne foglaltatik a Strandbelépő is!
Készítünk textil karszalagot, olyasmit, mint amit minden évben a bérleteseknek szoktunk. Ez amolyan látogatói jegyként szolgál, amivel mindkét este be tudtok jönni a kempingbe hozzánk, de kempingezésre, ott alvásra nem jogosít. Ennek ára jelképes 1000 Ft, de támogatói jelleggel lehet magasabb, ha úgy gondoljátok.
Megköszönjük!
Minden Rátok van bízva!
Szállást akár a korábbi napoktól is kivehettek és nyaralhattok az érkezésünkig, sőt, maradhattok tovább is. Nem szervezünk hivatalos vendéglátást, a kaját és piát mindenki magának oldja meg!
A kemping kutyabarát, de a strandra nem lehet behozni 4 lábú tesóinkat.
Gyertek el hozzánk, tartsatok velünk, érezzük jól magunkat ezen a hétvégén!
Hasznos és fontos infók sora:

  • kérjük hozzatok Magatokkal evőeszközt, tányért, hegy elkerüljük a műanyag hulladék felhalmozódását! A strand büféinél Rátok bízzuk, a kempingben tudjátok ezeket használni igazán. Lesz lehetőség az elmosásukra.
  • Viszünk magunkkal szelektív hulladékgyűjtőket. Kérjük ezeket odafigyelve használjátok!
  • Viszünk magunkkal a korábbi évekből Camp Re-Poharat, amit az első óráktól be tudtok szerezni. Ezeket is el tudjátok öblíteni a kempingben, ha szükséges. A StrandSystem placcunkhoz legközelebbi vendéglátós egység is szívesen kiszolgál minden re-poharas vendéget.
  • A kemping bejáratánál található kis közértben alap élelmiszerek elérhetők lesznek, pl. sör! ???? A boltocska 20 óráig tart nyitva, ezért érdemes bekészülni.
  • A kempingben 4 db bográcsozó-tűzrakó hely található. A recepción vásárolható faanyag, minden egyéb eszközt és alapanyagot magatoknak kell hozni. Itt is klassz lenne otthoni tányérokból falatozni, kerüljük az eldobhatókat…
  • A Reggae Camp-ről ismert és szeretett vendéglátós csapatunk (Gourmet Florisz) vezetősége, Zloi, Viktor és Józsi egy jókora mennyiségű ital finomsággal járul hozzá a jó hangulatunkhoz. Idén Ők személyesen nem lesznek jelen, de lélekben velünk tartanak. Köszönjük Srácok és RESPECT!
  • A strandon 10-18-ig zenélünk, a kempingben kb. 19 órától szólal majd meg a zene!
    Amennyiben a járványhelyzet újra erősödne és az összejöveteleket újra beszabályozzák, esetleg betiltják, abban az esetben követni fogjuk az előírt szabályokat.
    Ezt a kötelezettségünket és jogunkat fenntartjuk.
    Reméljük nem következik be…
2020 Camping

További archív

Reggae Camp 2023

Visszatérés Sziasztok Camp-lakók! A tavalyi és tavaly előtti „Együttléteket” nagyon szerettük, de eljött az idő, hogy lépjünk egy nagyot a régi Camp-ek fénye felé. Bátorság kell ehhez a lépéshez, hiszen az előző évek mély nyomot hagytak a honi reggae közösségben. Magyar reggae-ska bandákkal, sound systemekkel, DJ-kkel, MC-kkel, szelektorokkal, színpaddal és line up-pal, strandsystemmel, DUB helyszínnel,

Tovább olvasom »
hu_HU