2022 Reggae Camping – Együttlét

Sziasztok Camp lakók!

Hosszúra sikeredett a tervezési-szervezési időszak, rengeteg megfejteni valónk volt, ezért elnézést kérünk Tőletek, és köszönjük, hogy Ti ezalatt türelmesek voltatok, illetve megértjük, hogyha néha már a türelmetlenség jelei mutatkoztak!
Az elmúlt időszakban harcban állt egymással a szívünk és a racionális énünk. Ebben az ütközetben igyekeztünk mindig a „félig tele pohár” elvét és a legjobb szándékunkat latba vetni, hiszen oly sokan szeretjük a Camp légkörét és oly sokunknak több éves, évtizedes hagyomány, hogy július végén néhány napra kizárjuk a világot és találkozunk, örülünk egymásnak, kellemes reggae muzsikákat hallgatunk, megbeszéljük az elmúlt év dolgait, összemérjük a gyermekeink magasságát, ki, mekkorát nőtt egy év alatt…

A hosszas tervezés és többszöri újragondolás eredményeként úgy döntöttünk, hogy Együttlét formában valósítjuk meg az idei eseményünket!

A tavalyi megfogalmazásunk tökéletesen passzol az idei terveinkhez:

„Mi, a Camp Crew és barátaink július 27-én szerdán beköltözünk a Ceglédi Apartmanpark és Kempingbe, ahol vasárnap reggelig letáborozunk! Nappal kimegyünk a strandra és felállítunk egy sound-ot. Körbe üljük a hangfalakat, finom reggae muzsikákat hallgatunk, végre újra találkozunk egymással, álmodozva sörözünk, lebegünk a medence vizében. Délután visszatérünk a szomszédos Kempingbe, ahol feldobunk egy bográcsot, hangcuccon nyugis roots-okat, DUB-okat hallgatunk, hangszert ragadunk és zenélünk, lazítunk…
Azt is érezzük, hogy sok zenekar, zenész barát, DJ- és selecta cimbora tervez megjelenni nálunk, ezért a tavalyi Együttlét tapasztalatai alapján biztosra vesszük, hogy be kell osztanunk az időnket, ki-mikor muzsikáljon!
Tartsatok velünk! Legyen ez idén is egy spontán együttlét!”

íme az idei zenei program:

Július 27. szerda
Dubapest Hi-Fi live session (23 óráig), utána Tribal Soul Sound System chill party

Július 28. csütörtök
StrandSystem 10-17 óráig
RasTaphant & the Embassy Crew koncert
A Láma Dalai koncert
Re-G koncert
Tribal Soul Sound System – chill party

Július 29. péntek
StrandSystem 10-17 óráig
StabilFrazír koncert
Superior (SK)
Copy Con & Reggae Expressz koncert
Tribal Soul Sound System – chill party

Július 30. szombat
StrandSystem 10-17 óráig
Tigris koncert
LB27 koncert
Tribal Soul Sound System – chill party

Minden nap további aktivitások, örömködések a Batta Island jóvoltából!
Csárli bácsi Reggae idők Filmszínháza is vár Benneteket!

Reggae Camp Együttlét!

Ceglédi Apartmanpark és Kemping

2022. július 27-28-29-30!

A tavalyi évhez hasonlóan a ceglédi Kemping ad helyet baráti összejövetelünknek, amelyhez úgy tudtok csatlakozni, ha szállást foglaltok a kempingben. Külön Camp napi belépőjegy, vagy bérlet értékesítés nem lesz!

Az Együttlét teljes időtartamára érkező Camp Massive „kemény magnak” szeretnénk annyiban kedvezni, hogy első körben a 4 napra szállást foglalók jelentkezését fogadja a Kemping!

A kevesebb napra, 1-2-3 éjszakára érkezők számára a Camp Együttlét előtti héten, július 21-től lesz lehetőség, a korábban beérkezett foglalások utáni szabad sátorhelyek számának függvényében!

A kemping befogadó képessége limitált!
A jelen állás szerint 200 fő további vendég elhelyezésére van lehetőség!
Ezért igyekezzetek minél előbb becsekkolni!
A sátorhelyek értékesítése 2022. június 17-én, pénteken indul!

Sátrazás árak:

2022. július 27-30-ig a 4 napos „bérlet”: 21.000 Ft/fő
(A Július 21. után beérkező a napi igényekre 5.500,-Ft/fő/éjszaka.)

Az ár tartalmazza:
– sátorhely és sátrazás díját,
– autóparkolási díját,
– áramhasználatot,
– nappali belépőt a strandra,
– WIFI internet csatlakozást,
– a Reggae Camp Együttlét programjait.

Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót (IFA)!

Elhelyezés: saját sátor / lakókocsi / lakóautó

Az előzetes helyfoglalás és befizetés a Kemping felületein lehetséges:

Tel: +36 53 501 177, +36-70/ 932 5146
Mail: camping@cegledfurdo.hu
Cím: 2700 Cegléd, Fürdő út 27-29.
Felmerülő kérdéseitekkel az
info.reggaecamp@gmail.com címen keressetek minket, igyekszünk mindenre hamar válaszolni!

Program

A programokról elöljáróban annyit, hogy idén is működtetjük a Strand System-ünket, tehát a medence mellett, vagy akár a medencéből is élvezhetjük a reggae éltető lüktetését! (csütörtökön indul)

Örömmel jelentjük, hogy a hangfalak megfelelő tájolásával lehetőség nyílik a kemping hátsó traktusában található erdősávban egy hangulatos roots-dub-chill helyszínt kialakítanunk, amit a Tribal Soul Sound System legénységével (Respect!) fogunk „belakni” erre a 4 napra!

Egyébként az üdülő-lakó övezetben érvényben levő csendrendeleti szabályokat tiszteletben tartva esténként élvezhető hangerőn tudunk élőben is muzsikálni a tavaly megkedvelt „Szaletli Stage-en”!

Az idei Camp Együttlétre több zenekar-barátunk is jelezte, hogy szívesen eljön muzsikálni, ha ezzel is támogathatja a Camp ügyét! Ez hatalmas megtiszteltetés nekünk, köszönjük! Hamarosan jelentkezünk a velünk tartó bandák fellépési időpontjával. Egyébként csütörtökre, péntekre és szombatra tervezünk zenekarokat!

És lehetőség nyílik arra is, hogy a szerdai „Warm Up” napunkon a Dubapest HiFi csapata (akiknek a csodálatos Dub Yard-ot köszönhetjük) egy délutáni-esti session-t tartson Nektek, nekünk! Respect!

Idén is aktívan jelen lesz a Batta Island csapata, akik rengeteg mindennel segítik az ügyünket! A „Megengedő tér” kis színpaddal, kiegészítő programokkal, sok technikával, lelkes segítőkkel és remek hangulattal tesz örömünkre. Hatalmas köszönet Nekik érte! ????

Hamarosan jelentkezünk a pontosabb részletekkel is!

***

A 2020-as Camp-re megváltott elővételes és early bird bérletek, amiket a Ticket Portál rendszerében tartottatok, azok az idei Együttlétre nem érvényesek, de átmenthetők egy remélhető nagy Reggae Camp-re 2023-ra! Amennyiben vissza szeretnétek váltani, arra hamarosan lehetőséget nyújtunk a TP partnerünknél. Hamarosan jelentkezünk ennek a pontosabb menetével kapcsolatban is!

További archív

Reggae Camp 2023

Visszatérés Sziasztok Camp-lakók! A tavalyi és tavaly előtti „Együttléteket” nagyon szerettük, de eljött az idő, hogy lépjünk egy nagyot a régi Camp-ek fénye felé. Bátorság kell ehhez a lépéshez, hiszen az előző évek mély nyomot hagytak a honi reggae közösségben. Magyar reggae-ska bandákkal, sound systemekkel, DJ-kkel, MC-kkel, szelektorokkal, színpaddal és line up-pal, strandsystemmel, DUB helyszínnel,

Tovább olvasom »
hu_HU