2021 Reggae Camping – Együttlét

Az elmúlt hónapok feszült várakozással teltek. Egyszerre izgultunk azon, hogy mindannyian egészségesek maradjunk és azon, hogy nyárra megnyíljanak a lehetőségek a Camp megrendezésére. Sok szempontot mérlegeltünk hétről-hétre, hogy hányan jönnétek mindenképp és hányan maradnátok inkább otthon, mert korainak érzitek a nyitást? Hányan vagytok, akik még nem kaptatok oltást, vagy nem is szeretnétek beoltatni magatokat? Hányan gondoljátok úgy, hogy a védettségi igazolások bevezetése jó ötlet, vagy épp ellenkezőleg, nem értetek vele egyet, diszkriminatív intézkedésnek vélitek. Mi a különböző véleményeket egyaránt tiszteletben tartjuk, de elszomorít minket, hogy az eltérő álláspontok indulatokat váltanak ki, egymásnak ugrasztanak embereket.

Az általunk nagyra becsült Reggae Massive – egységéért hosszú évek óta dolgozunk – megosztott lett. Mi nem szeretnénk e megosztás tárgyának, vagy támadásnak kitenni a Reggae Camp fellépőit és magát a fesztiválunkat sem, ezért úgy döntöttünk, hogy az idei Reggae Camp-et a várt és megszokott formában nem tartjuk meg.

Viszont tudjuk, hogy sokan vagytok, akik évente egyszer, csak a Camp-en tudtok találkozni egymással, ezért fontosnak tartjuk, hogy idén is legyen lehetőségetek erre. A tavalyihoz hasonló, kötetlen találkozásra hívunk Benneteket, egy szabadon választható nyaralásra, együttlétre.

Mi, a Camp Crew és barátaink július 28-án szerdán beköltözünk a Ceglédi Apartmanpark és Kempingbe és csütörtöktől vasárnap reggelig letáborozunk! Nappal kimegyünk a strandra és felállítunk egy sound-ot. Körbe üljük a hangfalakat, finom reggae muzsikákat hallgatunk, végre újra találkozunk egymással, álmodozva sörözünk, lebegünk a medence vizében…

Délután visszatérünk a szomszédos Kempingbe, ahol feldobunk egy bográcsot, hangcuccon nyugis roots-okat, DUB-okat hallgatunk, hangszert ragadunk és zenélünk, lazítunk…

Azt is érezzük, hogy sok zenekar, zenész barát, DJ- és selecta cimbora tervez megjelenni nálunk, ezért a tavalyi Együttlét tapasztalatai alapján biztosra vesszük, hogy be kell osztanunk az időnket, ki-mikor muzsikáljon!

Tartsatok velünk! Legyen ez idén is egy spontán együttlét!

Összejövetelünk idén sem egyenlő a Reggae Camp-pel, azt reményeink szerint 2022-ben tudjuk majd durván bepótolni.

Belépők, bérletek:

Apartmanpark és Kempingben szállást foglalva tudtok hozzánk csatlakozni. Sátorhelyek, apartman szobák a Kemping oldalán és a helyszínen foglalhatók. http://cegledfurdo.hu/apartmanpark-es-kemping/
A Kemping szolgáltatás tartalmazza a Strandbelépőt is!

A kemping és a strand látogatásához a legfrissebb rendelet szerint NEM szükséges védettségi igazolás!

Ha máshol terveztek szállást foglalni, vagy csak beugranátok hozzánk, számotokra a tavalyihoz hasonlóan idén is készítünk exkluzív textil karszalagot, olyasmit, mint amit minden évben a bérletesek szoktak kapni. Ez amolyan látogatói jegyként is szolgál, amivel minden nap be tudtok jönni hozzánk a kempingbe, de sátrazásra, ott alvásra és a strand használatára nem jogosít.
A karszalagnak fix ára nem lesz. A támogatói ára minimum 3000 Ft/db, de lehetőségetek lesz ennél magasabb összeggel is támogatni minket. A karszalag mind a három napra érvényes!

Előre is köszönjük, ha a karszalagok beszerzésével hozzájárultok költségeink enyhítéséhez!

(A karszalagokhoz a webshop-unkban és a helyszínen tudtok majd hozzájutni!)

A Ticketportal.hu partnerünknél a 2020-as Camp-re megváltott bérleteiteket 2022-ben tudjátok felhasználni! De lehetőséget teremtünk a visszaváltására is. Ennek részleteiről hamarosan tájékoztatunk Benneteket!

Tehát idén is minden Rátok van bízva!

Szállást akár a korábbi napoktól is kivehettek és nyaralhattok az érkezésünkig, sőt, maradhattok tovább is. Tavaly nem szerveztünk hivatalos vendéglátást, de estére megnövekedett az igény rá, ezért már tervezünk erre megoldást, de alapból a kaját és piát mindenki magának oldja meg!

A kemping kutyabarát, de a strandra nem lehet behozni 4 lábú tesóinkat.

Gyertek el hozzánk, tartsatok velünk, érezzük jól magunkat együtt ezen a hétvégén!

Béke!

További archív

Reggae Camp 2023

Visszatérés Sziasztok Camp-lakók! A tavalyi és tavaly előtti „Együttléteket” nagyon szerettük, de eljött az idő, hogy lépjünk egy nagyot a régi Camp-ek fénye felé. Bátorság kell ehhez a lépéshez, hiszen az előző évek mély nyomot hagytak a honi reggae közösségben. Magyar reggae-ska bandákkal, sound systemekkel, DJ-kkel, MC-kkel, szelektorokkal, színpaddal és line up-pal, strandsystemmel, DUB helyszínnel,

Tovább olvasom »
hu_HU