Reggae Camp 2013

Július 24-28 között várunk Benneteket 5 nap Jamaicával Hatvanban, a Városi Strand területén, ahol a fesztiválozás egyben nyaralás is!

Gazdag és színes lesz az idei Camp zenei kínálata! A korábban már hírül adott HALF PINT (JAM), SHAKA BLACK(MS), SUPERIOR(SK) és RAMON JUDAH(UK) után a legfrissebb jó hírünk, hogy vendégünk lesz az amerikai 2 Tone SKA legenda, a THE TOASTERS és a vasárnap esti Camp Allstars Jam keretében fellép DEADLY HUNTA (UK-JAM)!!!

Íme a napi koncert bontás:

24. szerda:

SKAtch (RegGaeneráció)
The Three Teadies
Kingston Cruisers
PANNONIA ALLSTARS SKA ORCHESTRA
HALF PINT (JAM) backed By Riddim Colony Dubwise

Irie Inity meets HALF PINT (JAM)

25. csütörtök:

One Shot babylon
Burkus König
Dubquake (RegGaeneráció)
FOLKFREE
ManGoRise
G Ras & The Chapel Jiggaz ft. CeeCee
IRIE MAFFIA
The Mighty Fishers

Selecta DreadHead meets RAMON JUDAH (UK)

26. péntek

Speakers Of Zion
The Mighty Roots Foundation (RegGaeneráció)
Kravaiar
Afrodzaqm
TIGRIS (az idei fesztiválszezon egyetlen TIGRIS koncertje!!!)
RIDDIM COLONY

DANCEHALL MADNESS
(Riddim Colony Sound, Shabba, Jr.Brown Goodas Crew, Dally Higglerz and more…)

27. szombat

IrieDDim
RegGaeneráció győztes
Ági van?
Re-G
Soulution
LADÁNYBENE 27
Milli Chab
SUPERIOR (SK)
SHAKA BLACK (MS) backed by
BUDAPEST RIDDIM BAND

BomBoLeee – PULISOUND CHAMPIONSOUND (from Germany/Hungary/Austria)

28. vasárnap

Suburband (Talentométer győztes)
Nauro City
LK-Beat
The Bootz Bros
Shanti Ska Tones
THE TOASTERS (USA)
CAMP ALLSTARS JAM
DEADLY HUNTA (UK-JAM)

Goatmét Sound System

Az idei Camp egyik nagy újdonsága, hogy 2 színpaddal üzemelünk! De mit is érdemes még tudni az idei Campről?

– A nagyszínpad megszokott, csúcs színvonalon közvetíti majd a reggae hangzást! A Világ egyik legkedveltebb hangrendszerével, az L-Acoustic felszereléssel és a professzionális technikai stábbal, akikkel már évek óta elégedettek vagyunk!

– A Sound System Sátor színpadát élő zenélésre is alkalmassá tesszük, ezzel lehetőséget teremtünk a zenésztársak korábbi kérésének, hogy jam session-ök alakulhassanak ki! Ezen a színpadon szeretnénk zenei workshop-okat is tartani, illetve itt bonyolítjuk le a „RegGaeneráció 5” névre keresztelt tehetség-gondozó akciónkat is! (Erről még bővebben olvashattok…) Természetesen ez a színpad ad helyet az éjszakai Sound Party-knak is, amikből öt alkalommal is kivehetjük részünket!!!

– Strand System – ez a strand területén, az egyik medence partján elhelyezett kis színpad és hangcucc szolgáltatja majd napközben a strandoló barátoknak a zenét. Ezen a platformon találkozhattok minden délután a dancehall táncok legjobb hazai képviselőivel, azokkal a dögös csajokkal, akik mutatják és tanítják is ezt a táncot, ezt az érzést! A Goodas Crew, a BBF Dance Crew és a Dally Higglerz lányai forrósítják majd a hangulatot…De több spontán és szervezett eseményt is tervezünk ezen a platformon, jönnek a roots riddimek és szabad lesz a mikrofon.

– Chill Out sátrunkban a nevéhez hűen halk, úszós, nyugis dub-ok és roots zenék szólnak majd. Ez a helyszín alkalmas lesz arra is, hogy a hálózsákkal érkezők megpihenjenek benne. Maximális pihenésünket szolgálja majd egy nagyobb mennyiségű Mokota Babzsák, ami vélhetően az idei Camp egyik nagy slágere lesz! Ezen a helyszínen dub és reggae zenére improvizatív (kontakt) táncworkshopot tartunk mindennap kb. 1,5 órában!

– Camp falu – ahol a várostól kapott kis faházakban, illetve sátrakban kínálják portékájukat és szolgáltatásaikat barátaink. Reggae shop-ok, Livity Shop, Csárli bácsi, a Zöld Teaház – Játszóház, a Rastamastas Corporation és Abuczki Dorka hajrasztázó negyede, a CK Magazin (Cannabis Kultusz és nem CKM…) portája, jamaicai barátunk, Hillman eredeti fafaragásai (Jamaican Wood Carving) és még számtalan érdekesség található…

– Camp vendéglátás Eleged van a fesztiválok hihetetlen magas áraiból? Nálunk nem csak a belépő olcsó, a fogyasztásért sem kell majd sokat fizetned! Lesz minden, mi szem-szájnak ingere: 5 féle csapolt sör, rengeteg pálinka, és egyéb rövidital KOCSMA ÁRAKON! Minden nap más rövidital-akció, hogy senki ne maradjon szomjas. És mivel pocakot is nagyon szeretjük bográcsozással, frissen sültekkel, vegetáriánus ételekkel, gyors ételekkel, édességekkel, fagyival, egyszóval hihetetlen ételkínálattal várjuk a nagyérdeműt! Hamarosan közzétesszük itallapunkat, ígérjük, nem fogtok csalódni!

– Fiatal és feltörekvő zenekarokat szeretnénk lendületbe hozni és a drága Camp közönségnek bemutatni! Ezért találtuk ki a RegGaeneráció 5 produkciót, ami 9 fiatal bandára szeretné a figyelmeteket irányítani. Az erőfelmérésnek 2 színtere lesz, egy a Camp előtti időszakban egy FB szavazás és a Camp első három napján a bemutatkozó koncert. Zsűri és Massive együtt hozza majd ki a legtetszetősebb bandát, aki szombat este a nagyszínpadon is bemutatkozhat! Erről a játékról hamarosan bővebben is tájékoztatunk Benneteket!

– Helyőrség találkozót is hirdetünk azzal a céllal, hogy a hazai reggae Budapest-központúságán enyhítsünk. Barátkozó, érdekegyeztető alakuló találkozónkra meghívjuk a vidéki reggae fellegvárak azon képviselőit (zenészeket, DJ-ket), akik a zenélés mellett a műfajért is szeretnének aktívan összefogni.

– Patois nyelviskola! Tanáraink, népszerű hazai arcok napi 1 órában (45’) bemutatják a jamaicai patois nyelv jellegzetességeit, szabályait!

– A Camp területén a sátrazás és a hálózsákolás ingyenes azoknak, akik megváltották jegyüket.

A további programokról, még be nem jelentett fellépőkről, szállás és utazási ötletekről és minden fontos és hasznos dologról rendszeresen értesítünk Benneteket a FB oldalainkon és Weekly Roots hírlevelünkben!

És ne felejtsétek, a Reggae Camp-en a legszebbek a lányok, nálunk a legmélyebbek a basszusok és nálunk a legfinomabb a sör!
Hatvan itt van!

Az 5 napos bérlet és a napijegyek elérhetők a Ticketportal hálózatában, a www.ticketportal.hu oldalon és a jegyirodákban!

5 napos Camp bérlet – 15.500 Ft
Napi jegyek – 3.500 Ft

Kedvezményes Camp bérlethez a Weekly Roots regisztrált olvasói 14.500 Ft-os áron juthatnak hozzá!
Regisztrálj Te is a www.lb27.hu oldalon!

Reggae Camp Infoline: +36-70/537-4703 (elérhető 07.22-től 07.30-ig!)

Várunk Benneteket!


ENGLISH VERSION:

In 2013 the LB27 Reggae Camp opens its doors again!
Everybody is welcome from July 24 to 28 in Hatvan, at the town beach area! 5 days Jamaica!
Our former creed remains unchanged, we want to bring everyone together who takes part in reggae culture and music in Hungary: orchestras, sound systems, DJ-s, selectors, MC-s and even web site owners/operators, rasta hair creators and dancehall dancers. Those who have been involved for a long time, and those who are just starting, those who know and those who want to know, and those who feel or want to feel… so that we can all feel! Because We Are One!
As in recent years, we invite foreign acts as well, because the LB27 Reggae Camp’s aim above all is that Jamaican artists can directly transfer their knowledge, and secondly it is to gather in one place the reggae transformed by the European cultures!
Of course, we invite our friends who in the spirit of their different activities struck a common chord with the message of reggae and with us, the Ladánybene 27 members.
As usual, we pay extra attention to our environment and try to spend these 5 days according to the terms of mutual respect and open-mindedness. Regarding this, we will share the education and the fun too!
This year we open our musical world for world music bands standing close to us either in a musical respect or by bonds of friendship for the first time in the history of the Camp, hence from now on our name is LB27 Reggae & World Music Camp!
And never forget that the most beautiful girls are always at Reggae Camp, and that we have the deepest bass and the most delicious beer!
LB27 Reggae & World Music Camp – Hungary – Hatvan!

Tickets:
– 5 days festival pass – 15.500 HUF (on Ticketportal network & at the venue
– Day Ticket – 3.500 HUF (on Ticketportal network & at the venue)

Reggae Camp tickets on Ticektportal network:
http://www.ticketportal.hu/podujatie_search.asp?id=45652

The Festival Pass includes an entitlement to view the whole program of Reggae Camp and an assured place to raise your own tent. Furthermore, it also includes the use of the beach!

Respect!

További archív

Reggae Camp 2023

Visszatérés Sziasztok Camp-lakók! A tavalyi és tavaly előtti „Együttléteket” nagyon szerettük, de eljött az idő, hogy lépjünk egy nagyot a régi Camp-ek fénye felé. Bátorság kell ehhez a lépéshez, hiszen az előző évek mély nyomot hagytak a honi reggae közösségben. Magyar reggae-ska bandákkal, sound systemekkel, DJ-kkel, MC-kkel, szelektorokkal, színpaddal és line up-pal, strandsystemmel, DUB helyszínnel,

Tovább olvasom »
hu_HU